Comfort Plan van OptiSur

 

Logo Optisur 200x92 Comfort

Comfort Plan van OptiSur

Tegenwoordig heeft iedereen het druk: op het werk, in het gezinsleven, kinderen brengen en ophalen bij sport, muziekles, etc… Velen onder ons hebben dan ook stress. Daarom zorgen wij voor uw Comfort Plan: want dit biedt u comfort én zekerheid. Vandaag en morgen.

Wat is het Comfort Plan?Voor wie is het Comfort Plan?Ons doelExtra ServicesVoordelen van het Comfort Plan

Samen bekijken we wat uw wensen zijn. Wij beschermen wat voor u belangrijk is. Wat u dierbaar is moet goed beschermd worden. Uw gezondheid, uw mobiliteit, uw bezittingen,… verdienen uw en onze zorg.

Wij plannen voor u een comfortabele toekomst. Vandaag goed leven is één zaak. Uw toekomstige dromen kunnen realiseren een andere… maar minstens even belangrijk. Ook hiervoor kan u rekenen op ons advies. Samen met u werken wij aan een plan dat u de garantie biedt ook morgen (en later, tijdens uw pensioen) over voldoende inkomen te beschikken.

Daarom gaan wij een stapje verder. Wij garanderen u in de allereerste plaats een persoonlijke service. Eerst luisteren naar u, dan in dialoog met u kijken naar mogelijke oplossingen om pas daarna die oplossing invulling te geven met de voor u best passende producten. Zo bent u zeker van een compleet en doordacht financieel advies. U bent zeker van de beste voorwaarden aan een correcte prijs.

Advies op maat is enkel mogelijk wanneer u alle aspecten van uw risicobeheersing en van uw financiële planning centraliseert bij OptiSur.

Alleen dan is een gedetailleerde persoonlijke analyse en opvolging mogelijk.

Enkel klanten die al hun mogelijke dossiers aan OptiSur toevertrouwen kunnen genieten van de voordelen van het Comfortplan.

 

comfortplan_doel

 

 

 

 

comfortplan_services

 

vink Pakket op maat

Wij luisteren eerst naar uw situatie vandaag én naar uw verwachtingen voor de volgende jaren. Daarna maken we samen een planning op maat. Zo bent u zeker dat uw behoeften, wensen en verwachtingen een passende invulling krijgen.

vink Beste waarborgen

Wij doen een complete marktstudie en selecteren voor u de sterkste producten en diensten met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

vink Netwerk van specialisten

De wereld is complex geworden. Niemand is specialist in alles; ook wij niet. Als Comfort-klant kan u beroep doen op een aantal specialisten die wij exclusief voor u reserveren: advocaten, notarissen, experten, herstellers, …

vink Informatie op regelmatige basis

Informatie is de sleutel tot kennis. Daarom informeren wij onze Comfort-klanten via nieuwsbrief, info-avonden, …

vink Evalueren en bijsturen

Uw wensen en verwachtingen zijn uniek en veranderen voortdurend. Daarom evalueren we om de twee jaar uw situatie en sturen we bij waar nodig.

vink Human Capital: mensen maken het verschil

Regelmatige bijscholing zorgt voor competente gespreks-partners. Zo kan u zeker zijn dat ons advies rekening houdt met de meest actuele regels en tendensen.

Sluit vandaag nog uw Comfort Plan af en geniet extra en exclusieve voordelen!

optiplan

Uw contactgegevens

 

Validatie