Over ons kantoor

Wij bieden u een volledig gamma flexibele oplossingen die perfect inspelen op uw eigen activiteit en situatie, zowel voor particulieren als voor ondernemers.

 

OptiSur Group
Brusselsesteenweg 732 – 9050 Gentbrugge
Telefoon: +32 (0)9 228 16 21
Fax: +32 (0)9 228 16 12
E-mail:  info@optisur.be
FSMA: 110.655 A-B
Ondernemingsnummmer: OptiSur cvba 0847.432.976

Wij bieden u oplossingen op maat:

  • uw investeringen te verzekeren: auto, uitrusting, gebouw…
  • uw naasten veilig te stellen ingeval van tegenslag (ziekte, ongeval, …),
  • uw pensioen slim voor te bereiden.

Daarnaast kunnen we u eveneens flexibele oplossingen aanbieden voor het financieel beheer van uw gezin of onderneming, of om uw plannen en investeringen te financieren.

Voortaan kan u zich bij ons wenden als één bevoegde en professionele bemiddelaar, dus zowel voor de bescherming van uw familie en uw vermogen als voor uw financiën.  We zijn een team met jarenlange ervaring en dat klaarstaat om u te helpen.

U verdient een partner waarop u kunt vertrouwen. Altijd en in alle omstandigheden.

Ons kantoor is ingeschreven als in het register van de verzekeringstussenpersonen onder nummer 110.655 A-B, bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op http://www.fsma.be.

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons kantoor.

Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02/547.58.71 – fax. 02/547.59.75 – info@ombudsman.as  www.ombudsman.as

Contacteer ons gerust, ook als u momenteel geen concrete vragen hebt. Wij ontmoeten u graag voor een informeel, vrijblijvend onderhoud.

Lees onze klantenbrochure en belangenconflictenbeleid:

  • In deze klantenbrochure stellen wij u onze diensten voor: onder meer informatie over wie we zijn, de diensten die we u leveren, wat u van ons mag verwachten, ons klachtenbeheer alsook alle wettelijke informatie en nuttige contactgegevens.
  • In ons belangenconflictenbeleid leest u welke maatregelen ons kantoor neemt bij mogelijke belangenconflicten.

 

Uw contactgegevens

 

Validatie