Nieuws

Ook tijdens de coronacrisis staat Optisur voor u klaar: onze aanpak (16/03/2020 t/m 01/07/2020)

mrt 25

OPMERKING: onderstaand artikel is achterhaald en vervangen door de versie van augustus 2020.

U heeft de laatste dagen de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) ongetwijfeld op de voet gevolgd. Dat doen we ook bij Optisur, want het welzijn en de veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop.

We willen verantwoord omgaan met de snel wijzigende situatie.

Om u zo goed mogelijk te beschermen tegen de risico’s van de verdere verspreiding van het virus, nemen we een aantal uitzonderlijke maatregelen.

Wat betekent dat voor u?

Onze teams werken vanaf aanstaande maandag 16 maart 2020 zoveel als mogelijk van thuis. Ons kantoor zal dus gesloten zijn. Maar we blijven bereikbaar via het vertrouwende telefoonnummer 09/ 326 74 74 en via de gekende e-mailadressen.

Wenst u ons voor bepaalde zaken toch liever persoonlijk contact dan kan u vooraf een afspraak maken. Wij ontvangen u dan op ons kantoor of komen indien mogelijk bij u thuis langs.

Concreet

Hoe kan u ons bereiken:

• U bereikt ons telefonisch op 09 326.74.74 van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17 uur, behalve op dinsdagnamiddag.

• Via info@optisur.be of alle gekende e-mailadressen.

• Hebt u algemene informatie nodig? Op www.optisur.be vindt u vast wat u zoekt.

We staan voor u klaar.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u graag op het hart dat u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Haal inspiratie uit onze inzichten

okt 08

Ook tijdens de coronacrisis staat Optisur voor u klaar: onze aanpak vanaf 07/10/2020

Omwille van de heropflakkering van CoVid19 werken we vanaf 7/10/2020 opnieuw zoveel mogelijk van thuis uit. Daardoor kan u terecht in ons kantoor maar wel enkel op afspraak of we komen indien mogelijk bij u thuis langs.
Lees het artikel arrow_right_alt
jun 29

Digitale handtekening: Wat zijn de voordelen?

Vaak gaat het zetten van de handtekening nog met pen en papier. Het uitprinten en handmatig ondertekenen van documenten, zoals bijvoorbeeld contracten, neemt veel tijd in beslag. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om hun contracten digitaal te ondertekenen met een digitale handtekening. Ook Optisur maakt de stap naar efficiëntie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees het artikel arrow_right_alt