Nieuws

Ook tijdens de coronacrisis staat Optisur voor u klaar: onze aanpak (16/03/2020 t/m 01/07/2020)

mrt 25

OPMERKING: onderstaand artikel is achterhaald en vervangen door de versie van augustus 2020.

U heeft de laatste dagen de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) ongetwijfeld op de voet gevolgd. Dat doen we ook bij Optisur, want het welzijn en de veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop.

We willen verantwoord omgaan met de snel wijzigende situatie.

Om u zo goed mogelijk te beschermen tegen de risico’s van de verdere verspreiding van het virus, nemen we een aantal uitzonderlijke maatregelen.

Wat betekent dat voor u?

Onze teams werken vanaf aanstaande maandag 16 maart 2020 zoveel als mogelijk van thuis. Ons kantoor zal dus gesloten zijn. Maar we blijven bereikbaar via het vertrouwende telefoonnummer 09/ 326 74 74 en via de gekende e-mailadressen.

Wenst u ons voor bepaalde zaken toch liever persoonlijk contact dan kan u vooraf een afspraak maken. Wij ontvangen u dan op ons kantoor of komen indien mogelijk bij u thuis langs.

Concreet

Hoe kan u ons bereiken:

• U bereikt ons telefonisch op 09 326.74.74 van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17 uur, behalve op dinsdagnamiddag.

• Via info@optisur.be of alle gekende e-mailadressen.

• Hebt u algemene informatie nodig? Op www.optisur.be vindt u vast wat u zoekt.

We staan voor u klaar.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u graag op het hart dat u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Haal inspiratie uit onze inzichten

jun 21

News Flash: VOORSPELLING ONWEER

Over het hele land wordt op 22 juni hevige regen en wind voorspeld. Hieronder vind je een aantal preventietips. Volgens de laatste weersvoorspellingen worden morgen in jouw streek hevige regen en rukwinden verwacht met mogelijke overstromingen tot gevolg. Hoe kan je je  daarop voorbereiden?  Wat kan je doen om schade te voorkomen?Volg deze preventiemaatregelen die je […]
Lees het artikel arrow_right_alt
feb 06

Hoe bescherm je jezelf tegen fraude via online verkoopplatformen?

VRT NWS sprak met slachtoffer Lies. Begin vorig jaar zette ze de boekentas van haar dochtertje te koop op een tweedehandssite. Al snel biedt een geïnteresseerde koper zich aan. “Achteraf bleek die vrouw te werken voor oplichters, ze hebben 5.400 euro gestolen van mijn rekening”, vertelt Lies. Tot op heden heeft ze haar geld niet […]
Lees het artikel arrow_right_alt
jul 11

Snelheidscamera’s op Vlaamse snelwegen flitsen vanaf nu áltijd

Alle snelheidscamera’s op de Vlaamse snelwegen werken vanaf nu altijd, en ze flitsen vanaf 129 kilometer per uur. Dat schrijft De Zondag en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. Vroeger werd er pas geflitst bij hogere snelheden of stonden camera’s afwisselend aan, omdat politie en parket de boetes niet verwerkt kregen. Maar zij hebben […]
Lees het artikel arrow_right_alt