Nieuws

Ook tijdens de coronacrisis staat Optisur voor u klaar: onze aanpak

mrt 25

U heeft de laatste dagen de ontwikkelingen over het coronavirus (COVID-19) ongetwijfeld op de voet gevolgd. Dat doen we ook bij Optisur, want het welzijn en de veiligheid van onze klanten en medewerkers staan altijd voorop.

We willen verantwoord omgaan met de snel wijzigende situatie.

Om u zo goed mogelijk te beschermen tegen de risico’s van de verdere verspreiding van het virus, nemen we een aantal uitzonderlijke maatregelen.

Wat betekent dat voor u?

Onze teams werken vanaf aanstaande maandag 16 maart 2020 zoveel als mogelijk van thuis. Ons kantoor zal dus gesloten zijn. Maar we blijven bereikbaar via het vertrouwende telefoonnummer 09/ 326 74 74 en via de gekende e-mailadressen.

Wenst u ons voor bepaalde zaken toch liever persoonlijk contact dan kan u vooraf een afspraak maken. Wij ontvangen u dan op ons kantoor of komen indien mogelijk bij u thuis langs.

Concreet

Hoe kan u ons bereiken:

• U bereikt ons telefonisch op 09 326.74.74 van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17 uur, behalve op dinsdagnamiddag.

• Via info@optisur.be of alle gekende e-mailadressen.

• Hebt u algemene informatie nodig? Op www.optisur.be vindt u vast wat u zoekt.

We staan voor u klaar.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u graag op het hart dat u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Avatar