Nieuws

Ook tijdens de coronacrisis staat Optisur voor u klaar: onze aanpak vanaf 07/10/2020

okt 08

Opgelet: Deze pagina is grotendeels achterhaald: het kantoor is weer open tijdens de normale openingsuren. Maar om uzelf onnodige wachttijd te besparen, maakt u best op voorhand een afspraak via onze online agenda’s (of telefonisch).

 

Omwille van de heropflakkering van CoVid19 werken we vanaf 7/10/2020 opnieuw zoveel mogelijk van thuis uit.

Daardoor kan u terecht in ons kantoor maar wel enkel op afspraak of we komen indien mogelijk bij u thuis langs.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat u zelf de nodige voorzorgen neemt:

  • Hou zeker 1,5 meter afstand
  • Gebruik de ontsmettende handgel die we voorzien
  • Draag uw mondmasker

Of maak gebruik van videochat!

Sinds de lockdown leerden we ook werken via videochat dat de voordelen van een face-to-face gesprek combineert met het uitsparen van verplaatsingstijd- en kosten.

Wij laten u hierbij kiezen tussen Zoom, Microsoft Skype en Microsoft Teams.  Maak hiertoe een afspraak (zie hieronder) en wij bezorgen u per e-mail een link waarmee we kunnen videochatten.

Hoe maakt u een afspraak?

• Via onze online agenda’s. Vermeldt in de opmerking of u kiest voor een fysieke afspraak of voor een videochat, aub.

• Telefonisch op 09 326.74.74 van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17 uur, behalve op dinsdagnamiddag. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

• Via hallo@optisur.be of alle gekende e-mailadressen.

Is het toch niet nodig om naar het kantoor te komen?

Neem een kijkje in onze lijst met veelgestelde vragen of neem contact met ons op via de gebruikelijke kanalen.

Zit je met een specifieke vraag en heb je het antwoord niet gevonden in de lijst met veelgestelde vragen? Stuur je vraag dan naar hallo@optisur.be. We staan klaar om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u graag op het hart dat u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Meer algemene informatie over het coronavirus vind je op de overheidswebsite van de FOD Volksgezondheid.

 

Haal inspiratie uit onze inzichten

feb 06

Hoe bescherm je jezelf tegen fraude via online verkoopplatformen?

VRT NWS sprak met slachtoffer Lies. Begin vorig jaar zette ze de boekentas van haar dochtertje te koop op een tweedehandssite. Al snel biedt een geïnteresseerde koper zich aan. “Achteraf bleek die vrouw te werken voor oplichters, ze hebben 5.400 euro gestolen van mijn rekening”, vertelt Lies. Tot op heden heeft ze haar geld niet […]
Lees het artikel arrow_right_alt
jul 11

Snelheidscamera’s op Vlaamse snelwegen flitsen vanaf nu áltijd

Alle snelheidscamera’s op de Vlaamse snelwegen werken vanaf nu altijd, en ze flitsen vanaf 129 kilometer per uur. Dat schrijft De Zondag en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. Vroeger werd er pas geflitst bij hogere snelheden of stonden camera’s afwisselend aan, omdat politie en parket de boetes niet verwerkt kregen. Maar zij hebben […]
Lees het artikel arrow_right_alt
jun 28

Vacature: administratief medewerker

Wil je graag werken in een modern en lichtrijke, open omgeving en dit in een team die bruist van enthousiasme? Met mensen die specialist zijn in hun vak en fier zijn op hun werk? Die zich dag in, dag uit 100% willen inzetten voor hun klanten. Dan is een job bij dit verzekerings- en beleggingsbureau […]
Lees het artikel arrow_right_alt