Nieuws

Ook tijdens de coronacrisis staat Optisur voor u klaar: onze aanpak vanaf 07/10/2020

okt 08

Opgelet: Deze pagina is grotendeels achterhaald: het kantoor is weer open tijdens de normale openingsuren. Maar om uzelf onnodige wachttijd te besparen, maakt u best op voorhand een afspraak via onze online agenda’s (of telefonisch).

 

Omwille van de heropflakkering van CoVid19 werken we vanaf 7/10/2020 opnieuw zoveel mogelijk van thuis uit.

Daardoor kan u terecht in ons kantoor maar wel enkel op afspraak of we komen indien mogelijk bij u thuis langs.

Het is natuurlijk ook belangrijk dat u zelf de nodige voorzorgen neemt:

  • Hou zeker 1,5 meter afstand
  • Gebruik de ontsmettende handgel die we voorzien
  • Draag uw mondmasker

Of maak gebruik van videochat!

Sinds de lockdown leerden we ook werken via videochat dat de voordelen van een face-to-face gesprek combineert met het uitsparen van verplaatsingstijd- en kosten.

Wij laten u hierbij kiezen tussen Zoom, Microsoft Skype en Microsoft Teams.  Maak hiertoe een afspraak (zie hieronder) en wij bezorgen u per e-mail een link waarmee we kunnen videochatten.

Hoe maakt u een afspraak?

• Via onze online agenda’s. Vermeldt in de opmerking of u kiest voor een fysieke afspraak of voor een videochat, aub.

• Telefonisch op 09 326.74.74 van 9u00 tot 12u30 en van 13u30 tot 17 uur, behalve op dinsdagnamiddag. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

• Via hallo@optisur.be of alle gekende e-mailadressen.

Is het toch niet nodig om naar het kantoor te komen?

Neem een kijkje in onze lijst met veelgestelde vragen of neem contact met ons op via de gebruikelijke kanalen.

Zit je met een specifieke vraag en heb je het antwoord niet gevonden in de lijst met veelgestelde vragen? Stuur je vraag dan naar hallo@optisur.be. We staan klaar om je zo goed mogelijk verder te helpen.

Hoe de situatie zich de komende tijd ook ontwikkelt, we drukken u graag op het hart dat u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent. We blijven de situatie van dichtbij volgen en houden u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Meer algemene informatie over het coronavirus vind je op de overheidswebsite van de FOD Volksgezondheid.

 

Haal inspiratie uit onze inzichten

mrt 11

Dure tijden aan de pomp: met deze tips kan je besparen op autobrandstof

Wanneer je vandaag gaat tanken, voel je het meer dan ooit in je portefeuille. Op zich kan je daar momenteel zelf weinig aan veranderen, maar je rijstijl en verplaatsingsgedrag kunnen wel verschil maken, zo vertellen Maarten Matienko van VAB en Mark Pecqueur van de Thomas More Hogeschool. We lijsten hun tips even op. Als individu […]
Lees het artikel arrow_right_alt
feb 19

Wat bij stormschade?

Wat bij stormschade? Maak zo veel mogelijk foto’s van de schade en bewaar de beschadigde goederen mocht een expertise nodig zijn. Zoek alvast bewijsstukken op, zoals facturen, van die beschadigde goederen. Dat kan helpen om de waarde of restwaarde te bepalen en de afhandeling van je dossier te versnellen. Stuur ons zo snel mogelijk de […]
Lees het artikel arrow_right_alt
jun 29

Digitale handtekening: Wat zijn de voordelen?

Vaak gaat het zetten van de handtekening nog met pen en papier. Het uitprinten en handmatig ondertekenen van documenten, zoals bijvoorbeeld contracten, neemt veel tijd in beslag. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om hun contracten digitaal te ondertekenen met een digitale handtekening. Ook Optisur maakt de stap naar efficiëntie en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees het artikel arrow_right_alt