Nieuws

Vacature: administratief medewerker

jun 28

Team Optisur

Wil je graag werken in een modern en lichtrijke, open omgeving en dit in een team die bruist van enthousiasme? Met mensen die specialist zijn in hun vak en fier zijn op hun werk? Die zich dag in, dag uit 100% willen inzetten voor hun klanten. Dan is een job bij dit verzekerings- en beleggingsbureau iets voor jou.

Wat betekent dit concreet?

Je komt terecht binnen een team van 16 medewerkers. Als dossierbeheerder zorg je voor een stipte en efficiënte uitvoering van (schade)dossiers, vanaf het ogenblik dat de schade zich voordoet, totdat alle uitbetalingen van de verzekering werden toegekend. Je staat dus in voor allerlei administratieve taken, het opmaken van offertes, het beheren via brokercloud, …

Taken:

• Administratief medewerker

• Dossierbeheer verzekeringen

 

Opleiding: professionele bachelor

Ervaring: is een meerwaarde maar geen vereiste.

 

Jouw aanbod:

• je bent een echte teamplayer

• je bent klantgericht en communicatief

• je hebt empathie

• ideaal gezien heb je een achtergrond in het bank- of verzekeringswezen

• je bent uiteraard leergierig en wil jou dan ook inwerken in deze materie

 

Ons aanbod:

• je kan na jouw opleiding structureel 2 dagen per week thuiswerken.

• je komt terecht in een team met een goede sfeer en waar aandacht wordt besteed aan teambuildings en afterwork gelegenheden.

• naast een bespreekbaar brutoloon in functie van je ervaring of achtergrond, is er ook een bonussysteem dat zeer aantrekkelijk is.

• hospitalisatieverzekering kan, indien gewenst.

• je hebt 20 dagen verlof en werkt in een 37,5 uren regime. je verlof is bovendien vrij te kiezen.

 

Bedrijfsprofiel:

Je partner in verzekeringen en financieel advies Of je nu gaat trouwen, bouwen, een eigen zaak start of een kindje krijgt; je levensweg zit vol mooie momenten. Soms zijn er echter ook scherpe bochten. Als je copiloot begeleiden wij je graag om af en toe plankgas te geven maar we je waarschuwen ook als je beter afremt.

 

Sollicitatieprocedure:

• Stuur een mail naar vacature@optisur.be en motiveer waarom jij de beste kandidaat bent voor deze job.

• Je ontvangt een bevestigingsmail. Zo weet je dat wij met je sollicitatie aan de slag gaan. Heel concreet bekijken we of jouw profiel beantwoordt aan de eisen van de job.

• Kom je in aanmerking? Dan nemen we contact op en bespreken samen de volgende stappen (gesprek, testing, referenties, rondleiding, …)

Haal inspiratie uit onze inzichten

jun 21

News Flash: VOORSPELLING ONWEER

Over het hele land wordt op 22 juni hevige regen en wind voorspeld. Hieronder vind je een aantal preventietips. Volgens de laatste weersvoorspellingen worden morgen in jouw streek hevige regen en rukwinden verwacht met mogelijke overstromingen tot gevolg. Hoe kan je je  daarop voorbereiden?  Wat kan je doen om schade te voorkomen?Volg deze preventiemaatregelen die je […]
Lees het artikel arrow_right_alt
feb 06

Hoe bescherm je jezelf tegen fraude via online verkoopplatformen?

VRT NWS sprak met slachtoffer Lies. Begin vorig jaar zette ze de boekentas van haar dochtertje te koop op een tweedehandssite. Al snel biedt een geïnteresseerde koper zich aan. “Achteraf bleek die vrouw te werken voor oplichters, ze hebben 5.400 euro gestolen van mijn rekening”, vertelt Lies. Tot op heden heeft ze haar geld niet […]
Lees het artikel arrow_right_alt
jul 11

Snelheidscamera’s op Vlaamse snelwegen flitsen vanaf nu áltijd

Alle snelheidscamera’s op de Vlaamse snelwegen werken vanaf nu altijd, en ze flitsen vanaf 129 kilometer per uur. Dat schrijft De Zondag en het nieuws is bevestigd aan onze redactie. Vroeger werd er pas geflitst bij hogere snelheden of stonden camera’s afwisselend aan, omdat politie en parket de boetes niet verwerkt kregen. Maar zij hebben […]
Lees het artikel arrow_right_alt