E-TOOLS

Bereken zelf

Cyber Safe Gezin

De Cyberverzekering bij cyberpesten, hacking, phishing en online oplichting. 24/7 bescherming van je gegevens en alarm bij diefstal van je gegevens.

Drievoudige online bescherming:

  1. Zorgeloos online shoppen: Ben je online opgelicht en worden er betalingen uitgevoerd met jouw gegevens? Wordt jouw onlineaankoop verkeerd of helemaal niet geleverd of blijkt je vakantiewoning niet te bestaan?
  2. Zorgeloos op social media: Wordt je kind online gepest? Wordt je foto zonder jouw toestemming gebruikt? Of ben je het slachtoffer van onlinezedenfeiten of -stalking?
  3. Zorgeloos surfen: Infecteert een virus je computer? Of blokkeert een hacker je laptop met de vraag om losgeld?
Bereken uw premie online  

P-Fiets fietsverzekering

Uw fiets is u heel dierbaar. Omdat u er elke dag mee naar het werk gaat. Of omdat u er elke week uw conditie mee op peil houdt. Of gewoon omdat hij voor u de ideale manier is om u te ontspannen. U wil uw fiets dan ook onder geen enkele voorwaarden missen.

Dankzij de verzekeringspolis tegen diefstal en beschadiging hebt u binnen de kortste keren een andere fiets.  Bovendien laten we u niet staan bij pech onderweg. Ook aan bijstand is gedacht.

Bereken uw premie online  

Event Safe

Organiseer je een barbecue voor de buurt, een galabal voor de klasgenoten, een uitstap in groep, een tentoonstelling, een sporttornooi, een kamp, een kerstmarkt of halloweenfeestje? Je zorgt voor een vlekkeloos verloop en blije gezichten.

Loopt er toch iets mis en ben je verantwoordelijk als organisator? Ben jij of een van de vrijwilligers gekwetst?
Met de oplossingen in onze eventverzekering krijg je er alvast een stukje gemoedsrust bij.

Bereken uw premie online  

Uitvaartverzekering

Vanaf uw geboorte zorgt uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart. Wilt u meer doen voor hen? Dan neemt u een Uitvaartzorgplan van onze partner DELA. Daarmee zijn niet alleen de kosten van uw uitvaart geregeld, maar krijgen uw nabestaanden ook hulp en advies bij de emotionele, praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo hebben ze tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Ontdek hoeveel een uitvaart naar wensen kost  

Reisbijstand

Op vakantie wilt u echt kunnen genieten. Toch vallen er soms vervelende zaken voor, met materiële, medische of juridische kosten als gevolg. 

  1. Annulatie: als het al misloopt vooraleer u vertrokken bent, vergoeding wij uw annulatiekosten.
  2. Bijstand tijdens uw weekendtrip of groot verlof? we vergoeden niet alleen uw financieel verlies maar helpen u ook daadwerkelijk ter plaatse!
  3. Tijdelijk of heel het jaar door? Kies uit onze gepaste formules…

Bereken uw premie online  

Huisdieren

Uw huisdier maakt deel uit van uw gezin, verzeker hem!

  • Uw dierenartskosten worden tot 90% terugbetaald in geval van ziekte, ongeval en chirurgische ingreep,
  • Er is geen doktersverklaring nodig bij om uw huisdier te kunnen verzekeren,
  • Uw terugbetalingsaanvragen worden binnen 48 (werk)uren behandeld,
  • Uw huisdier geniet van een levenslange dekking.

Uw tarief: eenvoudig en snel, in 2 minuten!