EVENT

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Inschrijven:

Schrijf u in op het event van 8 mei 2020 
(vooraf inschrijven verplicht in verband met catering).

Abonneer u vrijblijvend op onze nieuwsbrief.

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging !

Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.

Ons bankkantoor CRELAN verhuist niet, en blijft Tramstraat 44, Heusden.

Samen met een nieuw team van jonge dynamische mensen willen wij onze activiteit van onafhankelijke verzekeringsmakelaars  verder verankeren en onze continuïteit verzekeren.

De zakenwereld evolueert razendsnel en de wetgeving wordt alsmaar complexer, daarom waren we op zoek gegaan naar een sterke partner,  OPTISUR GROUP, om onze professionaliteit en onze persoonlijke service optimaal te blijven garanderen.

In bijlage vind u de nuttige informatie omtrent de ligging van het nieuw kantoor met nieuwe kantooruren. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd!

Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren wensen wij onze klanten uit te nodigen om kennis te komen maken met het nieuw kantoor en samen van gedachten te wisselen bij een glas bubbels !

We willen dit organiseren op 8 mei 2020 vanaf 16h tot 21h30.

Rond 19h houden we een korte toespraak om ons volledig team aan jullie voor te stellen.

Schrijf u vooraf in (verplicht) via het inschrijvingsformulier hiernaast. Zo kunnen wij zorgen voor gepaste accommodatie en voldoende catering en wordt het fijn voor iedereen…

Wij kijken er alvast met veel enthousiasme naar uit !

Lucrèce Joos    –    Claudine Joos    –   Celine De Weerd