Nieuws

Derde jaar op rij gouden medaille bij Adviesscore

dec 22

Het mag inmiddels een heuse traditie genoemd worden, de Reviewawards van Adviesscore. Er zijn dit jaar weer vele reviews verzameld. Het is goed te zien dat het aantal gebruikers elk jaar toeneemt. Immers, potentiële klanten vragen om meer inzicht in de dienstverlening. Bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar een tussenpersoon zijn zeer geïnteresseerd in de ervaringen van andere klanten. Organisaties die hieromtrent, op hun eigen website, een inzichtelijk en actueel overzicht verstrekken hebben een streep voor op kantoren die dit (nog) niet aandurven. Het meten van klanttevredenheid loont. Adviesscore = extra omzet.
 
Adviesscore feliciteert de winnaar van 2021: Optisur. Ook de andere podiumplaatsen verdienen een eervolle vermelding. Chapeau!
 
Lees het hele artikel op Adviesscore.be.

 

 

Haal inspiratie uit onze inzichten

mrt 15

De Goede Cent verhuist

Het is zover! Vanaf maandag 15 maart ontvangen we je graag in ons nieuwe pand. Nieuw adres: Brusselsesteenweg 69 bus 1 9090 Melle.
Lees het artikel arrow_right_alt
feb 28

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging ! Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.
Lees het artikel arrow_right_alt