Nieuws

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

feb 28

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging !

Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.

Ons bankkantoor CRELAN verhuist niet, en blijft Tramstraat 44, Heusden.

Samen met een nieuw team van jonge dynamische mensen willen wij onze activiteit van onafhankelijke verzekeringsmakelaars  verder verankeren en onze continuïteit verzekeren.

De zakenwereld evolueert razendsnel en de wetgeving wordt alsmaar complexer, daarom waren we op zoek gegaan naar een sterke partner,  OPTISUR GROUP, om onze professionaliteit en onze persoonlijke service optimaal te blijven garanderen.

In bijlage vind u de nuttige informatie omtrent de ligging van het nieuw kantoor met nieuwe kantooruren. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd!

Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren wensen wij onze klanten uit te nodigen om kennis te komen maken met het nieuw kantoor en samen van gedachten te wisselen bij een glas bubbels !

We willen dit organiseren op 8 mei 2020 vanaf 16h tot 21h30.

Rond 19h houden we een korte toespraak om ons volledig team aan jullie voor te stellen.

Schrijf u vooraf in (verplicht) via het inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij zorgen voor gepaste accommodatie en voldoende catering en wordt het fijn voor iedereen…

Kan u niet aanwezig zijn maar wenst u toch op de hoogte te blijven van events, info-sessies met topics als beleggingsvastgoed, successieplanning, … of wenst u onze nieuwsbrieven te ontvangen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Wij kijken er alvast met veel enthousiasme naar uit !

Lucrèce Joos    –    Claudine Joos    –   Celine De Weerd

Johan Mondal

Haal inspiratie uit onze inzichten

apr 25

Uitnodiging voordracht over vastgoed

Optisur breidt uit… Wij helpen u voortaan ook bij aan- of verkoop van vastgoed (appartement, woning, grond). Graag nodigen wij u uit op onze gratis voordracht waarin wij een antwoord bieden op onderstaande vragen. Is vastgoed in een klimaat van langdurige lage rente interessanter geworden? Kan vastgoed een interessante investering zijn in het kader van […]
Lees het artikel arrow_right_alt
mrt 01

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons nieuw kantoor… Laten we samen het glas heffen op de officiële opening van ons nieuw kantoor: Vrijdag 22/03/2019 vanaf  17u30 tot 20uZaterdag 23/03/2019 vanaf 11u tot 16u30 Na maanden voorbereiding zitten we uiteindelijk op onze nieuwe locatie. En we zijn het niet ver gaan […]
Lees het artikel arrow_right_alt