Nieuws

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

mrt 01

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons nieuw kantoor…

Laten we samen het glas heffen op de officiële opening van ons nieuw kantoor:

Vrijdag 22/03/2019 vanaf  17u30 tot 20u
Zaterdag 23/03/2019 vanaf 11u tot 16u30

Na maanden voorbereiding zitten we uiteindelijk op onze nieuwe locatie. En we zijn het niet ver gaan zoeken! Want het nieuwe pand vonden wij slechts 450 m verderop richting Melle: Brusselsesteenweg 69 te 9090 Melle.

Schrijf u vooraf in (verplicht) via het inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij zorgen voor gepaste accommodatie en voldoende catering en wordt het fijn voor iedereen…

Kan u niet aanwezig zijn maar wenst u toch op de hoogte te blijven van events, info-sessies met topics als beleggingsvastgoed, successieplanning, … of wenst u onze nieuwsbrieven te ontvangen? Schrijf u links in op onze nieuwsbrief.

Johan Mondal

Haal inspiratie uit onze inzichten

feb 28

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging ! Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.
Lees het artikel arrow_right_alt
apr 25

Uitnodiging voordracht over vastgoed

Optisur breidt uit… Wij helpen u voortaan ook bij aan- of verkoop van vastgoed (appartement, woning, grond). Graag nodigen wij u uit op onze gratis voordracht waarin wij een antwoord bieden op onderstaande vragen. Is vastgoed in een klimaat van langdurige lage rente interessanter geworden? Kan vastgoed een interessante investering zijn in het kader van […]
Lees het artikel arrow_right_alt