Nieuws

Uitnodiging voordracht over vastgoed

apr 25

Optisur breidt uit… Wij helpen u voortaan ook bij aan- of verkoop van vastgoed (appartement, woning, grond).

Graag nodigen wij u uit op onze gratis voordracht waarin wij een antwoord bieden op onderstaande vragen.

Is vastgoed in een klimaat van langdurige lage rente interessanter geworden? Kan vastgoed een interessante investering zijn in het kader van mijn pensioen of mijn financiële planning (successie)? 

Aansluitend zal gastspreker Drs. Mieke Paelinck (docent HOGENT en Amsterdam School of Real Estate) nieuwe trends in ruimtelijk beleid, vastgoedontwikkeling en anders wonen (betonstop, ouder wordende populatie, impact van energie, trust barometer,…) toelichten.

DATUM & PLAATS:
Donderdag 16 mei 2019 en dinsdag 28 mei 2019.
Adequat Business Center, Brusselsesteenweg 159 te Melle.

PROGRAMMA:
19u00 Ontvangst
19u30 Voordracht
20u30 Receptie

Schrijf u vooraf in (verplicht) via het inschrijvingsformulier. Zo kunnen wij zorgen voor gepaste accommodatie en voldoende catering en wordt het fijn voor iedereen…

Kan u niet aanwezig zijn maar wenst u toch op de hoogte te blijven van events, info-sessies met topics als beleggingsvastgoed, successieplanning, … of wenst u onze nieuwsbrieven te ontvangen? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Johan Mondal

Haal inspiratie uit onze inzichten

feb 28

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging ! Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.
Lees het artikel arrow_right_alt
mrt 01

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons nieuw kantoor… Laten we samen het glas heffen op de officiële opening van ons nieuw kantoor: Vrijdag 22/03/2019 vanaf  17u30 tot 20uZaterdag 23/03/2019 vanaf 11u tot 16u30 Na maanden voorbereiding zitten we uiteindelijk op onze nieuwe locatie. En we zijn het niet ver gaan […]
Lees het artikel arrow_right_alt