Nieuws

Tweede jaar op rij gouden medaille bij Adviesscore!

dec 21

Foto

Het mag inmiddels een heuse traditie genoemd worden, de Reviewawards van Adviesscore. Er zijn dit jaar weer vele reviews verzameld. Het is goed te zien dat het aantal gebruikers elk jaar toeneemt. Immers, potentiële klanten vragen om meer inzicht in de dienstverlening. Bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar een tussenpersoon zijn zeer geïnteresseerd in de ervaringen van andere klanten. Organisaties die hieromtrent, op hun eigen website, een inzichtelijk en actueel overzicht verstrekken hebben een streep voor op kantoren die dit (nog) niet aandurven. Het meten van klanttevredenheid loont. Adviesscore = extra omzet.
 
Adviesscore feliciteert de winnaar van 2020: Optisur. Ook de podiumplaatsen van Life Experts en KP Bemiddeling verdienen een eervolle vermelding. Chapeau!
 
Lees het hele artikel op Adviesscore.be.

 

Avatar

Haal inspiratie uit onze inzichten

feb 28

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging ! Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.
Lees het artikel arrow_right_alt
apr 25

Uitnodiging voordracht over vastgoed

Optisur breidt uit… Wij helpen u voortaan ook bij aan- of verkoop van vastgoed (appartement, woning, grond). Graag nodigen wij u uit op onze gratis voordracht waarin wij een antwoord bieden op onderstaande vragen. Is vastgoed in een klimaat van langdurige lage rente interessanter geworden? Kan vastgoed een interessante investering zijn in het kader van […]
Lees het artikel arrow_right_alt