Nieuws

Adviesscore feliciteert de winnaar van 2019: Optisur

dec 31

Het mag inmiddels een heuse traditie genoemd worden, de Reviewawards van Adviesscore. Er zijn dit jaar weer vele reviews verzameld. Het is goed te zien dat het aantal gebruikers elk jaar toeneemt. Immers, potentiële klanten vragen om meer inzicht in de dienstverlening. Bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar een tussenpersoon zijn zeer geïnteresseerd in de ervaringen van andere klanten. Organisaties die hieromtrent, op hun eigen website, een inzichtelijk en actueel overzicht verstrekken hebben een streep voor op kantoren die dit (nog) niet aandurven. Het meten van klanttevredenheid loont. Adviesscore = extra omzet.
 
Adviesscore feliciteert de winnaar van 2019: Optisur. Ook de podiumplaatsen van Life Experts en BvM Finance verdienen een eervolle vermelding. Chapeau!
 
Lees het hele artikel op Adviesscore.be.

Johan Mondal

Haal inspiratie uit onze inzichten

feb 28

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Verzekeringskantoor JOOS gaat voor een nieuwe uitdaging ! Op 1 april 2020 verhuizen we naar een gloednieuw kantoor gelegen te Melle, Brusselsesteenweg 69, gemakkelijk bereikbaar en met parkeergelegenheid. En op amper 2,7 km van ons huidig kantoor.
Lees het artikel arrow_right_alt
apr 25

Uitnodiging voordracht over vastgoed

Optisur breidt uit… Wij helpen u voortaan ook bij aan- of verkoop van vastgoed (appartement, woning, grond). Graag nodigen wij u uit op onze gratis voordracht waarin wij een antwoord bieden op onderstaande vragen. Is vastgoed in een klimaat van langdurige lage rente interessanter geworden? Kan vastgoed een interessante investering zijn in het kader van […]
Lees het artikel arrow_right_alt
mrt 01

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons nieuw kantoor… Laten we samen het glas heffen op de officiële opening van ons nieuw kantoor: Vrijdag 22/03/2019 vanaf  17u30 tot 20uZaterdag 23/03/2019 vanaf 11u tot 16u30 Na maanden voorbereiding zitten we uiteindelijk op onze nieuwe locatie. En we zijn het niet ver gaan […]
Lees het artikel arrow_right_alt