Nieuws

Elke maand verliest u geld door de nasleep van Covid…

okt 01

Nu de wereld na de Covid-pandemie stilaan opnieuw op toerental komt, verliest u alle maanden koopkracht zonder u het wellicht beseft…  Hoe? Simpel: door de leveringsproblemen en schaarste stijgen de prijzen van vele goederen en diensten. Denk maar aan de bouwprijzen, de winkelprijzen en de horecaprijzen… 

In deze tijden van ultra lage rentevoeten op spaarrekeningen, obligaties en andere gewaarborgde beleggingsproducten, wordt dit helaas NIET gecompenseerd door uw ontvangen intresten. En zo verliest u slapend koopkracht…tenzij u een manier vindt die deze inflatie verslaat.

Beleg t.e.m. 31 oktober 2021 €10.000 of meer in een beleggingsverzekering van Athora Belgium. De verzekeraar neemt dan de verplichte premietaks van 2% voor haar rekening.

Bent u bereid een berekend risico* te nemen?

U hebt keuze uit een ruim gamma van beleggingsfondsen: aandelenfondsen, obligatiefondsen, flexibele fondsen, profielfondsen en vastgoedfondsen. Uw beleggingsverzekering is flexibel en kan evolueren op basis van uw behoeften en uw profiel.

Wenst u meer uit uw vermogen te halen en uw beleggingen te spreiden?

Neem dan snel contact met me op om kennis te maken met de voorwaarden van deze actie. Samen stellen we uw beleggingsprofiel op en stellen we u de beleggingsverzekering voor die het best aansluit bij uw behoeften en uw profiel.