Levensmomenten
Loopbaan

Iedere carrière is uniek

Het eerste signaal van volwassen worden: u krijgt uw eerste job te pakken. De start van uw loopbaan is fijn, maar kan obstakels met zich meebrengen: u krijgt extralegale voordelen die u niet goed kan inschatten, contract zijn niet altijd duidelijk… Na verloop van tijd denkt u er misschien aan om zelfstandig te beginnen of overweegt u een carrièreswitch. In welke fase van uw loopbaan u ook zit, wij helpen u graag verder.

Hoe wij u kunnen helpen

 

Bescherming van inkomenFiscale mogelijkhedenUw mobiliteit
Relatie en gezin

Samenleven als gezin

Er komt een gegeven moment waarop u de man of vrouw van uw leven ontmoet. Na enige tijd wil u deze liefde graag een officieel karakter geven. Trouwen, wettelijk of feitelijk samenwonen; er zijn verschillende mogelijkheden met elk hun voor- en nadelen.

Hoe wij u kunnen helpen

Fiscale mogelijkhedenKeuze van samenlevingsvormBescherming van uw gezinBescherming van uw patrimonium
Kinderen

Het ouderschap is een avontuur

Er is geen gelukkiger moment dan de komst van een kindje. Het is een belangrijke gebeurtenis die heel wat verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Gezondheid en geluk zijn hierbij het allerbelangrijkste.

Hoe wij u kunnen helpen

Financiële stabiliteitOpbouwen reservesHospitalisatieRisicoanalyse
Wonen

Uw eigen stekje

U bent klaar om op eigen benen te staan en voelt dat de tijd rijp is om het ouderlijke nest te verlaten. Niets is spannender dan voor de eerste maal alleen gaan wonen. Wilt u huren of kopen?
Misschien woont u al enkele jaren alleen en denkt u aan verhuizen of wilt u renoveren? Aan elk van deze keuzes hangt uiteraard een prijskaartje en enkele administratieve noodzakelijkheden vast.

Hoe wij u kunnen helpen

BouwsparenHulp bij aan-/verkoop van uw woningAdviezen en begeleiden bij woonkredietBescherming patrimonium
Vrije tijd

Sparen voor uw droom

Een motorboot, een wereldreis, een old-timer… Iedereen is uniek en heeft wel een droom die men ook wil verwezenlijken of een hobby waar men graag tijd aan besteedt. Echter, met dromen alleen komt u niet ver. Vroeg of laat moet u aan de slag met uw eigen centen. Uw slaagkansen zijn het grootst met een grondig uitgekiend spaarplan en met een goeie bescherming van uzelf en uw materiaal.

Hoe wij u kunnen helpen

 

Analyse van de risico’sBescherming vrijetijdsmateriaalRechten en plichtenBescherming van uzelf
Pensioen

Als het einde van uw loopbaan in zicht is

Op het einde van uw carrière begint u uit te kijken naar het moment waarop u met pensioen kan. Dan is er terug meer tijd om te genieten van het leven samen met uw familie en vrienden. Het is van belang dat u tijdens uw loopbaan al denkt aan uw pensioen om ervoor te zorgen dat u ook de financiële middelen heeft om uw levensstandaard te behouden.

Hoe wij u kunnen helpen

 

Raming wettelijk pensioenBerekenen aanvullend pensioenBerekenen gewenst kapitaalFiscaliteit maximaliseren
Overlijden

Het leven na een overlijden

Het leven is helaas niet allemaal rozengeur en maneschijn. Er kunnen zich verschillende obstakels voordoen op uw levensweg, bijvoorbeeld een overlijden. Dit kan een grote impact hebben op jouw leven en financiële toestand. Denk daarom tijdig aan financiële planning zodat u succesierechten kan verminderen of zelfs vermijden op een legale manier. Vergeet ook niet om uw planning af en toe bij te sturen in functie van wijzigingen van uw levensloop.

Hoe wij u kunnen helpen

Raming kosten bij overlijdenBescherming vermogenBehoud levensstandaard nabestaandenBehoud controle …Generation skipping