Nieuws

Haal inspiratie uit onze inzichten

sep 20

IPT: pensioenplan op kosten van uw vennootschap

Als ondernemer werkt u iedere dag de handen van het lijf voor uw zaak. Maar staat u soms ook stil bij uw eigen financiële toekomst?

Lees het artikel arrow_right_alt
sep 20

Ziekte of invaliditeit: hoe moet het nu verder?

Dankzij de sociale zekerheid rekent u op een uitkering bij arbeidsongeschiktheid, maar die volstaat meestal niet om rond te komen.

Lees het artikel arrow_right_alt
sep 20

Bescherm uw zaak tegen cyberincidenten

Hackers, computervirussen, beveiligingslekken… Ze vormen de schaduwzijde van de digitalisering. U vindt het misschien vanzelfsprekend uw organisatie te beschermen tegen diefstal.

Lees het artikel arrow_right_alt
apr 25

Uitnodiging voordracht over vastgoed

Optisur breidt uit… Wij helpen u voortaan ook bij aan- of verkoop van vastgoed (appartement, woning, grond). Graag nodigen wij u uit op onze gratis voordracht waarin wij een antwoord bieden op onderstaande vragen. Is vastgoed in een klimaat van langdurige lage rente interessanter geworden? Kan vastgoed een interessante investering zijn in het kader van […]

Lees het artikel arrow_right_alt
mrt 01

Tijd voor een feestje! Uitnodiging

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van ons nieuw kantoor… Laten we samen het glas heffen op de officiële opening van ons nieuw kantoor: Vrijdag 22/03/2019 vanaf  17u30 tot 20uZaterdag 23/03/2019 vanaf 11u tot 16u30 Na maanden voorbereiding zitten we uiteindelijk op onze nieuwe locatie. En we zijn het niet ver gaan […]

Lees het artikel arrow_right_alt