KREDIETEN

Gepaste leningen voor elke droom

Wenst u te lenen voor de aankoop van een voertuig of een woning? Of gaat u uw woning opfrissen of renoveren? Wij bieden u flexibele consumentenleningen en woonkredieten aan.

Of u nu leent voor een woning, een nieuwe of tweedehands auto, mobilhome, caravan, bestelwagen, een herfinanciering, uw eigen zaak of kiest voor een leasing als zelfstandige, samen met u gaan wij als kredietmakelaar op zoek naar uw krediet op maat binnen het gamma van meerdere kredietgevers.

Door uw pensioenplanning aan uw krediet te koppelen, kan u de eindwaarde van uw aanvullend pensioen vandaag reeds gebruiken voor een privé vastgoedproject.
U activeert hierdoor het eindkapitaal van je pensioenplan, uw vennootschap financiert het kapitaal van uw project, en u geniet zowel privé als professioneel het maximum aan voordelen.

Maak in het linkermenu uw keuze uit onze oplossingen voor consumenten- en woonkredieten alsook vastgoedfinanciering via uw pensioenplan.

Opgelet geld lenen, kost ook geld!

Definitie kredietmakelaar volgens FOD Economie:
De kredietmakelaar is een kredietbemiddelaar die tussenkomt bij het afsluiten van de kredietovereenkomst zonder gebonden te zijn aan een bepaalde kredietgever (in tegenstelling tot een gevolmachtigde agent). De kredietmakelaars bieden de financiële producten van meerdere kredietgevers aan.

Legal: Pre-contractuele informatieplicht kredieten.