DYNAMISCH BELEGGEN (TAK 23)

T.i.N.A. zorgt voor comfort én gemoedsrust

Laat het beheer van uw portefeuille over aan een team van experten die de markten dagelijks van nabij opvolgen. Ze houden daarbij rekening met uw risicoprofiel en bovendien blijft het kapitaal voor u beschikbaar.

  • Rendement

Wie schommelingen op de financiële markten accepteert, maakt op lange termijn kans op een hoger rendement. Uiteraard is dat niet gegarandeerd want uw kapitaal is onderhevig aan het marktrisico. Maar is dat dan enkel iets voor avonturiers of supervermogende mensen? Neen, T.i.N.A. beschikt over heel wat mogelijkheden om het beleggingsrisico te beperken en uw spaargeld te laten renderen.

  • Onafhankelijk vermogensbeheer

Voor het beheer doen we beroep op een onafhankelijke vermogensbeheerder.

We kozen ervoor om samen te werken met Invest4Growth Asset Management, die daarbij instaat voor het effectief beheer, de opvolging en rapportering.

Zij staan garant voor discretionair beheer met dagelijkse dynamische opvolging. Zo blijven de portefeuilles altijd “up-to-date” met de beste trackers en fondsen binnen elke categorie. 

  • Bescherm uw familievermogen

Een Tak 23 beleggingsverzekering is een uitstekend instrument voor klanten die een oplossing op maat willen.

Het is bijvoorbeeld een soepel instrument met heel wat mogelijkheden voor vermogensoverdracht en successieplanning. U kiest hierbij zelf op welk moment u de vermogensbestanddelen overdraagt en welke controle u eventueel zelf wil behouden na de overdracht.

  • Activeer vennootschapsgeld

Met een kapitalisatiecontract kan de vennootschap haar reserves op een interessante manier activeren. De potentiële meerwaarde is groter dan op het spaarboekje. Toch blijft de reserve steeds beschikbaar indien u investeringen wenst te doen.

Bovendien heeft de onderschrijving van dit type contract geen grote boekhoudkundige gevolgen voor de vennootschap. De vennootschap kan – in samenspraak met haar raadgever – het contract al dan niet op de actiefzijde van de balans inschrijven.

  • Volledige transparantie

We hechten veel belang aan goede communicatie.

Met maandelijkse rapportering en regelmatige infosessies houden we de vinger aan de pols. Zo beschikken onze klanten steeds over diepgaande informatie.

Ook de kosten zijn kristalhelder. Waar mogelijk kiezen we voor een goedkopere oplossing via trackers: hoge kosten vernietigen immers het potentieel rendement.

  • Wat is T.i.N.A.?

T.i.N.A. staat voor There Is No Alternative…. Wij leggen u bij een persoonlijk gesprek graag uit waarom…

  • Rapporten T.i.N.A. Fund

Volg hier de kwartaal- en jaarrapporten. 

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Enkel voor klanten van het fonds.Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen.

Of bel met een van onze adviseurs: 09/326 74 74.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.