VERZEKERINGEN VOOR UW WAGEN

Breng uw luxe-auto voordelig in veiligheid

Net een oldtimer of andere exclusieve wagen aangeschaft? U bent terecht trots op uw investering. Zo’n bijzondere wagen verdient een bijzondere verzekering. Maar ook een verzekering met een scherpe premie. Een exclusieve auto betekent namelijk niet per se dat u met een veel hogere verzekeringskost geconfronteerd wordt. Lees meer over ons aanbod!

  • Speciale premie voor uw prestigieuze parel

Voor uw dure auto beschouwt u een hoge verzekeringspremie bijna als vanzelfsprekend. Nochtans hoeft dit helemaal niet het geval te zijn! Bij ons profiteert u niet enkel van een verzekering afgestemd op uw auto, u rekent tevens op gunstige voorwaarden. Zo rijdt u met een gerust hart rond in uw Porsche, Aston Martin of Bentley zonder u blauw te betalen aan verzekeringskosten.

  • Verzekerde waarde?

De waarde van uw auto is een belangrijke factor voor het afsluiten van uw autoverzekering. Is uw voertuig nog spiksplinternieuw? Dan verzekeren we de cataloguswaarde van uw voertuig (exclusief btw), alsook de opties en accessoires die u bij aankoop ontving. Kocht u uw luxe-auto tweedehands aan? Dan is de werkelijke waarde zoals vastgesteld door een expert voor u verzekerd. Zo geniet u van een verzekering en bijhorende premie op uw maat.

  • Waartegen verzekerd?

U beeldt u liever niet in dat uw mooie investering beschadigd raakt, laat staan dat u zelf moet opdraaien voor de herstelkosten. Voor uw luxe-wagen is een allrisk-verzekering dan ook zeker aan te raden. We bieden u graag de keuze uit onze twee standaardformules:

  • Gedeeltelijke Omnium: uw auto is beschermd tegen brand, diefstal, natuurkrachten, glasbreuk en aanrijding met dieren.
  • Volledige Omnium: deze verzekering dekt materiële schade, brand, diefstal, vandalisme, natuurkrachten, glasbreuk en aanrijding met dieren.

Daarnaast heeft u natuurlijk de keuze uit diverse aanvullende waarborgen. Zo garanderen we een autoverzekering volledig afgestemd op uw wagen.

  • Aanvullende voorwaarden op maat van uw auto

Elk type auto vraagt bepaalde aanvullende voorwaarden. Zaken als de stalling, het gebruik of het alarmsysteem spelen hierbij een rol. Daarom voorzien we voor u de perfecte combinatie van een voordelige premie, de juiste polisformules en aanvullende eisen op maat van uw auto. Ontdek er alles over in een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons voor meer info over de verzekering van uw luxe-wagen.Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen.

Of bel met een van onze adviseurs: 09/326 74 74.  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.